dimarts, 26 d’octubre del 2010

ja se senten, ja s'oloren... LES FIRES DE GIRONA!!!

S'acosten les Fires de Girona. De fet falten menys de 48 hores perquè es dongui el tret de sortida. Però és que ja fa dies que s'ensumen. Olor de Fires. Sembla estrany, però la fredor i la humitat, tot junt, genera una mena d'ambient qe fa olor de Fires; però també olor de castanyes, de paradetes (des de sabons fins a embotits), de olis refregits, i de pixums,... També fa dies que se senten. Soroll de Fires són fulles seques al trepitjar-se, però també música estrident (que només quan estàs enmig de la Devesa mola), de tòmboles, clàxons sonant, gralles de geganters i de castellers, gent cridant des de dalt de les atraccions, gent cantant enmig d'una barraka o d'un concert, i també els petards que posen el punt i final.

Fa molts anys que totes aquestes sensacions es van repetint, així com els nervis previs a la setmana esperadíssima de Fires. Aquest cuquet dins la panxa que es va fent gran a mesura que s'acosta Sant Narcís. És igual si els concerts són una merda, si la retallada pressupostaria ha sigut d'un 30%,... Hi ha ganes de Fires, i això es nota a l'ambient.

Aquesta tarda he anat a fer una volta per la Devesa, ja que el cuquet que tinc dins la panxa necessitava veure-ho que ja les tenim aquí, per quedar-se tranquil. Els firaires estaven de feina fins als topes, muntant totes les atraccions i paradetes vàries a un ritme desenfrenat. I sorpresa!!! Hi ha atraccions noves!!!! Volia fer fotos, però m'he quedat sense bateria al mòbil, i només he pogut fotografiar la nova muntanya russa. També estan muntant l'escenari, i les barrakes ja estan a punt.

COMENÇA EL COMPTE ENRERE DEFINITIU!!!



la nova muntanya russa, situada darrere del Boomerang
(us situeu? sou molt freaks llavors!!)










Per escoltar (típic i tòpic, però sempre va bé):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada