dissabte, 8 d’octubre del 2011

Jo vull ser Antònia Font


Jo vull ser Antònia Font.


Jo vull ser Antònia Font. Em compraré un escafandre blau elèctric, buscare feina en un combo patxanguero i viuré en un hotel de la costa. Voltaré amb taxi per l'illa de tots els mecanismes del talent, i moriré d'alegria després d'enamorar-me d'una astronauta russa. Seré un robot en un iglú amb el batiscafo aparcat a la porta. 

Vull ser Antònia Font i cantar en català a l'espai sideral cançons galàctiques amb un guitarra de cel·lofana i un Casiotone amb antena quatribòlica. Saltar entre els turistes que surten de la Drogueria Esperança amb un cucurutxo de galeta al cap cridant WA YEAH! Enregistrar discos estereofònics i sortir en un videoclip rosa-magenta cantant d'esquena a la càmara amb un micro de plàstic a la mà. 

Antònia Font menjant ensaïmades rellenes i bevent un vasito de xocolata desfeta a l'aquari de la més alta mar lul·liana, amb l'acompanyament d'una orquestra de núvols entrefilats. Antònia al Registre Civil Boletaire dels Demàs i dels Avuis, afinant amb el dit el contrabaix manual i el charles de pedal. Pinces a les orelles, cintes mètriques, ocellets esgarriats, ràdio supersònica, emoció domèstica i vida universal en un romanço estrellat, com un miracle de llum interior. Una exaltació continua i gens romàntica de l'"ara és el moment".

La Font de la felicitat. Armando Rampas! Partim cap al buit, cap al tot, amb els motors explosionant, disparats a la glòria, de minut en minut, fins a assolir el més irrepetible i fugicer dels espatagalls solfístics, interpretatístics i vesísitics.



- JAUME SISA, CANTAUTOR GALÀCTIC -






AQUESTA NIT ME'N VAIG DE CONCERT A L'AUDITORI DE GIRONA!!!! 


_____________________
Posts relacionats: http://deixamdirunacosa.blogspot.com/2011/06/antonia-font.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada