dimarts, 18 d’octubre del 2011

Ara que no tenim fanal...

Fa unes setmanes es va retirar el famós fanal de la plaça del Vi. La seva existència ha sigut curta però intensa, recordo la polseguera que va aixecar quan es va instal·lar just davant de l'Ajuntament. Aquell fanal que molestava tant a l'hora de fer actes a la plaça sobretot per Fires, aquell fanal que no s'avenia amb l'estètica del barri vell de Girona. Aquell fanal que havia esdevingut un símbol de l'anterior govern de l'Anna Pagans i el nou govern s'ha afanyat a retirar. Jo, què voleu que us digui, ja m'hi havia acostumat, i fins i tot m'agradava aquell tros de ferro allà al mig palplantat. Recordo algunes quedades d'adolescència a la farola de la Plaça del Vi (gairebé tant mítiques com les quedades a la farola de la Copa per Fires de Girona).

I parlant de les Fires de Girona, ja queda menys. 10 dies de compte enrere pels 10 dies més intensos de la ciutat (amb permís del Temps de flors). El típic compte enrere cap a uns dies més que idealitzats i que cada any van a menys. Deu ser l'edat. Ara que ja no tenim fanal a la plaça de l'Ajuntament i que podem gaudir de la façana de l'edifici consistorial del s. XIX, jo crec que se'n podria treure'n més partit. A Barcelona, d'això en saben....



Ja tenim pregoner, i sobretot ja tenim cartell (aquest any, genial!!!). Ara que no tenim fanal, cal fer esment, també, a les fortes retallades que any rere any estan patint les Fires (i de retruc els gironins). És patètic, en 2 anys han retallat el 50% de pressupost.

Picture

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada