dijous, 15 de desembre del 2011

Caçadors de bolets

Manual del bon boletaire (o almenys aparentar-ho):

1. Mai es diu l'ubicació exacte dels bolets (no fos cas que en vingui un de llest i te'ls robi). Si vas de modernillo, pots guardar les coordenades en un GPS (però al tanto no el perdeu...)



2. No oblidar-te mai del cistell (les bosses de plàstic et poden fer semblar un total inepte (tot i que les duguis plenes de bolets!))

3. Si trobes algú al bosc, amagar el cistell, per:
- Si el tens buit, no fer el ridícul.
- Si el tens ple, que la persona en qüestió no sigui llesta i vagi al mateix lloc d'on vens i es quedi amb els que no has trobat.



4. No et deixis enganyar per les peles de mandarina!! És curiós però enmig del bosc se solen trobar peles de mandarina (no sé si és la mateixa persona, o és una tàctica extesa). El que tot bon boletaire ha de saber és que és un vell truc per despistar els novells fent-los creure que abans ja ha passat algú per allà. Quantes més peles de mandarina, més bolets!!!


5. No cridis. Sé que trobar un bolet pot  produir una excitació màxima, però queda molt PIXAPÍ cridar enmig del bosc. Només es pot cridar en cas de trobar alguna mena de bitxo, insecte, amfibi, o altres coses no complaents que es poden trobar pel bosc. 






CONTINUARÀ... (quan tingui més idees o experiència... o les dues coses)


_______________________

Pels que ni amb aquest excel·lent manual us en sortiu, sempre us quedarà jugar a l'e-boletaire...  

http://www.tocatsdelbolet.com/


_________________________________



I per acabar, us deixo amb un recull dels meus bolets... ei, i dels de debó, no dels virtuals!!!

27 de novembre de 2011

4 de desembre de 2011


11 de desembre de 2011

1 comentari:

  1. Jajaja, quina gracia! Ahir mateix vaig sortir a buscar bolets amb el meu pare i vaig veure que menjava mandarina i n'anava tirant les pells. En el nostre cas ens va servir per trobar el camí de tornada, ja que de poc ens perdem xD

    ResponElimina