dimarts, 26 de juliol del 2011

Passi el que passi

Ahir vaig anar al cine. Però no vaig anar a veure una peli convencional, d'aquelles típiques yankis, amb efectes especials i actors arxiconeguts. No, no!! Era una peli gravada molt aprop de casa (Estanyol, Aiguaviva, Girona i Bescanó (Vilablareix seria el forat si aquests pobles fossin un donut)). De fet, he llegit en algun lloc que aquesta zona se la denomina la Toscana Catalana... que fort!!! Els actors no eren ni de Hollywood ni de TV3, però ho fotien molt bé (el prota, en Marcel Tomàs el vaig veure fa un parell de mesos amb l'obra de teatre Zirocco i em va encantar!).

La peli no té un argument gaire elaborat; de fet, la gràcia no és la història sinó com està explicada la història. Costumisme extrapolat que farà que tothom s'hi identifiqui d'una manera o altra, i es faci un fart de riure. I a més en català i lo més important... SENSE SUBVENCIONS (i amb molt bona fe per part de tots)!!! Aneu-la a veure, que s'ho mereixen!!! 

Us deixo el tràiler, una entrevista de TVGirona i el seu facebook que gestiona el mateix director-guinonista-productor de la peli.



(a partir del minut 24)


https://www.facebook.com/passielquepassi

1 comentari:

  1. Glòria,ets una crack,no paris d'intentar formar-te per fer comentaris de pelis,llibres, obres de teatre entre d'altres ja, volem l'escriptora glòria ja!

    ResponElimina