dilluns, 2 de setembre de 2013

1 de setembre

Arriba el temible 1 de setembre. El dia de tornar a la feina. De comprar el material escolar. Dels examens de recuperació de la universitat. El dia que te n'adones que s'ha acabat l'estiu i no has fet ni això, ni allò, ni allò altre...

- Joder!- diu el cantó positiu amb el got mig ple a la mà - . Però si has fet kayak pel Ter i per la Costa Brava! Si has anat a Andorra a veure la pluja d'estrelles a 2.000 metres d'alçada! Si has vist els teus grups preferits als festivals més de luxe del país i gratis! Si has anat al teatre i a la preestrena d'una peli! Si has passat un cap de setmana a Sète!  I què me'n dius de les excursions que has fet?

- Ja, però... - diu el cantó negatiu amb el got mig buit a la mà -. I allò de passar un cap de setmana a Cadaqués?  I aquella setmaneta a Formentera? I tots els dies que has volgut anar a la platja i no hi has anat? I tots els dies que no t'has pogut banyar a la piscina? I no havies d'anar a un parc aquàtic? I els mojitos a la Bohème? I les festes majors? I tots els tickets del carnet jove que volies gastar?

No us desespereu. No en traureu res de maleir-vos per no haver aprofitat al 100% l'estiu. Ara toca pensar en tot el que es pot fer a la tardor/hivern. Sí, ja sé que és un ascazo l'hivern, que fa fred, que els dies són curts, que no ve de gust fer res... Però és per això que cal esforçar-s'hi. Feu plans, dels guapos. D'aquells que dius: "hòstia, que bé que m'ho he passat avui!". Si us heu de gastar 30€ per anar a un spa, feu-ho! Un dia de felicitat és molt millor que 30€ a la butxaca. I aprofiteu bé els petits detalls, allò que així d'entrada no sembla important, però que potser ho recordis tota la vida... Què us sembla una xocolata desfeta amb bona companyia?

Ah, i els plans que aquest estiu no heu fet.. Guardeu-los per l'estiu vinent com un MUST, el primer que feu quan comenci l'estiu, que sigui el que aquest any ha quedat per fer.

Ànims a tots!! (I si ho passeu molt i molt malament també podeu hivernar...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada