dilluns, 31 de desembre de 2012

Escollir el millor moment de l'any


Cada any, com ja va sent tradició, escric una entrada al blog* fent unes breus reflexions. Bé, estic gairebé confirmant que aquestes seran les últimes, perquè cada any dic el mateix i arriba un punt que ja no cal. Però deixeu-m'ho fer per última vegada...

Us convido a fer un exercici: escollir el millor moment de l'any. Primer feu-ho visceralment: el primer que us vingui al cap. Però després trieu-lo amb cura: repasseu des del dia 1 de gener amb la ressaca i tal, tots els dies que han anat passant, fins a arribar avui. És una bona manera de recordar bons moments, però també mals moments, i fer valoració de tot plegat. La vida és com una muntanya russa, i efectivament no tots els dies són els millors. Afortunadament tendim a quedar-nos amb els bons, però també és bona idea tenir en compte els dolents, saber aprendre'n d'ells i no tornar a fer els mateixos errors.

I quan penseu en tot això us n'adonareu de la grandesa de les petites coses. Sovint, el millor dia de l'any ho és per un petit detall que el fa d'allò més especial. En el meu cas, crec que va ser un dissabte de juliol. Em van regalar unes entrades per un concert immillorable en un entorn immillorable i una companyia encara més immillorable. Aquella nit a CapRoig veient els Amics de les Arts. Un molt bon record.Que aquest 2013 sigui encara molt millor per tots!!!

______________________________________

(*) BREUS REFLEXIONS D'ALTRES ANYS:

2010: Tira pa'lante, no?
2011: 0

1 comentari:

  1. At this time it appears like Wordpress is the best blogging platform out there right now.
    (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

    my blog Methadone Clinics Near

    ResponElimina