divendres, 21 de desembre de 2012

3 possibles finals

Falten pocs minuts per les 12.12, l'hora que diuen que s'acaba tot. De moment fa un dia radiant, molt tranquil, no sembla que s'hagi d'acabar res. Pensava que em llevaria amb un cel molt vermell, com aquell capítol de Doraemon que es pensen que s'acabarà el món (no sé si sabeu de què us parlo...). Però les aparences enganyen, no només en les persones. Jo de vosaltres estaria alerta... perquè si no és a les 12:12, encara queden moltes hores abans d'arribar al dia 22. Jo amb tota la paranoia del món, m'he imaginat 3 possibles finals molt èpics. Que si s'ha d'acabar, fem-ho bé!!! 

(atenció! tots ells me'ls he imaginat a càmera lenta, o sigui que per favor, no trenqueu el clímax)

1) Un gran terratrèmol i la terra s'esmicola sota els nostres peus. Persones, animals i restes d'edificis, tots volem (A CÀMERA LENTA!!!), al ritme d'aquesta cançó:


2) Arriben els OVNiS i d'ells en baixen extraterrestres de 2 metres d'alçada mínim, amb la pell molt verda i estirada, amb metralladores mega-futurístes que disparen a tort i a dret, i es mouen al ritme d'aquesta cançó (són super mainstream!):3) Un tsunami gegant. Arrassa Barcelona i posteriorment la resta del país. Només se salven alguns surferos que disfruten de les onades, mentre canten aquesta cançó (amb la veu d'en Joan Colomo, que queda més canalla):Trieu la vostra versió preferida... O poseu-li cullerada i imagineu-vos el vostre final preferit. (Morir enrampats mentre poseu les bombetes a l'arbre de Nadal no s'hi val. És hortero!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada