dilluns, 22 d’octubre de 2012

#Instagraddicta

Una vegada em van convèncer de que em fes Twitter. I en vaig aprendre prou depresa. I m'hi vaig enganxar encara més depresa. 

Una altra vegada em van convèncer de que em fes Instagram. El procés  però va ser més lent... Tenia la conta i l'app instal·lada a l'Iphone, però ni tant sols vaig mirar com funcionava. Fins que va arribar el dia. Aquell dia que se t'encén la bombeta i dius: "Fem-hi un cop d'ull".

I veus una caseta, on hi ha les fotos dels teus amics (o followers). I una estrelleta, on surten fotos de gent que no són ni amics ni followers, i amb el suggerent títol Explore que et convida a escriure el que vols per veure'n fotografies (com un google imatges, però no ben bé...). I un cor, on et surten els likes i els comments de la gent, que sens dubte és el que fa més il·lusió: que un japonès, una taiwanesa, un hawaià o una finlandesa els agradi la teva foto de les cases del riu Onyar. I també hi ha un mena de targeta  que vindria a ser el teu perfil, on poses la descripció i et surten les fotos i fins i tot un mapa per veure on les has fet.


Ara ve: sens dubte, dels 5 botons que hi han, els més xulo és el del mig, el que té dibuixada una càmera de fotos. Des d'allà pots fer una fotografia, o agafar-ne una del rodet. Després hi apliques un filtre de color blanc i negre, o sèpia, on un difuminat, o girar la fotografia, o... I tot això amb un simple clic. Fins i tot el més estúpid se n'ensortiria. I de seguida la penges, i de pas a la resta de xarxes socials: que si twitter, que si facebook, que si email, que si flickr, que si tumblr (per cert, aquest darrer encara l'he de descobrir, algun dia ho faré i escriuré un post al bloc, per no perdre la costum). 

No cal saber de fotografia. Només sé una mica enginyós aplicant els retocs,... i voilà! És màgia, fins i tot jo amb un iphone de 5 miserables megapixels em crec fotògrafa i vaig de guai per la vida fotografiant tot allò que se'm posa al davant. I per apujar-te l'ego encara hi ha un altre secret: les etiquetes. Igual que al twitter, poses almohadilla (#) i qualsevol cosa i així arriba més lluny. Per exemple: #photooftheday ho peta molt.

Sí nois: és divertit, és creatiu i t'apuja l'ego. I si encara no us he convençut, que sapigueu que molts famosos tenen instagram i en podreu tafanejar les fotografies. Ara sí, oi? Us he convençut? Doncs vinga, vaig a cobrar la comissió que m'han promès els d'instagram per la propaganda. 


Em trobareu a instagram buscant @gloria2punt0
O bé a: http://statigr.am/gloria2punt0
tinc unes fotos moooolt xules... feu-hi un vistasso ;-)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada