dilluns, 7 de novembre del 2011

la llosa del temps

Feia dos mesos que passejant pels carrers de Girona al vespre, quan ja fosquejava, deiem que feia "olor de Fires" (un concepte que només els gironins captem i entenem). Feia setmanes que planejàvem les sortides de Fires (fins i tot feiem "sopars-reunió" previs, perquè no se'ns escapés cap detall). Feia dies que dormia malament pensant en la imminent arribada de les Fires. I és que són tants i tant bons els records que tinc de les Fires dels darrers 23 anys, que és impossible emocionar-se quan arriben aquestes dates.

Però després et cau la llosa del temps al cim. El temps meteorològic, la pluja ens ha arruïnat la majoria dels dies (tot i que el concert de Gossos estampat de paraigües va ser xulo!). I el temps cronològic. Aquest fa més mal a llarg plaç. Et va rossegant per dins cada cop que te n'adones que hi ha coses que ja no pots fer. Que et mareges pujant a les atraccions, o que amb 2 cubates l'endemà tens ressaca. Que els teus amics ja no aguanten fins les 5 de la matinada de festa (potser ni tant sols tu), que ningú s'enganxa gomets a la cara, i que al bus nocturn t'hi trobes nens que havies tingut al casal no fa pas tants anys.

La llosa del temps cau inexorablement sobre tots nosaltres, i per molt que intentis evitar-ho sempre hi ha algú que és allà per dir-te que t'has fet gran.

Aquest vespre, m'he creuat amb el Ratón vacilón con Gato comilón.
Se l'enduien ja fins l'any que ve, m'ha fet una pena...

____________________________

Aquest any el temps (climatològic) ens ha fet mal i no hem pogut gaudir com ens hauria agradat de les Fires, però unes bones fotos ens faran recordar els bons moments. Us deixo un parell de galeries:

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb que el temps ho ha fastidiat bastant... Però podria haver estat pijtor!!! T'has d'agafar certs aspectes de la vida (les nits de juerga) menys seriosament XD (Ah!! I sí, ens fem grans... Però jo portava gomets!!)

    ResponElimina