dimarts, 31 de juliol del 2012

Vacances

Quan parlo de vacances, em refereixo a tancar la paradeta i fotre el camp. Tothom ho fa, ningú nota la crisi. Tothom marxa, com més lluny millor. On anem? Riviera Maya, Sardenya o Menorca. Estan de moda, i quedes molt enrotllat i guai si marxes als destins de moda. Què tal algo de platja?  Canarias? Típic, però resultón. Ibiza? (així en castellà que sinó quedes com un pardillo). I algo amb més glamour? París, la ciutat de l'amor? Roma, la ciutat eterna? Si una família o una parella no es desmembra en aquesta fase, ja hi té molt de guanyat.

I després fica't a buscar hotels o apartaments bé de preu per internet (i tothom sap que fent això es perden moltes (moltíssimes!) hores). I troba un vol d'avió que surti econòmic els dies que vols marxar. I busca algú que es faci càrrec del gos, del gat i del conill, i a més et regui les plantes del jardí. Quina mandra eh! Però tothom ho fa, tothom se les pira a l'agost. I agafa la maleta de l'altell, i treu-ne la pols, i desplega tota la roba sobre del llit per decidir quina t'enduràs i quina no. I després la maleta que no tanca, que està massa plena, i torna a començar. I el nano, que es vol endur totes les joguines que té i totes les videoconsoles amb els seus respectius carregadors. 

I un cop allà, (a on sigui: Malta, Tunísia o Marbella),  aquell overbooking, aquelles suades, aquella xafogor que amb prou feines pots sortir de la piscina tèrbola de l'hotel amb els nens que s'hi pixen, aquell spanglish per sortir del pas, aquells menús de 9€, cerveza-beer, amigo?, aquella olor característica de suor, paella, cervesa i after-sun (tot alhora), cues, cues i més cues a tot arreu... 

Ja us ho regalo. Em quedo a casa. Girona, la toscana catalana. Si algú ha llegit entre línies una mica d'enveja, us heu confós. No tinc enveja. Jo?? Au va... Però buenu, si algú busca acompanyant per anar a Formentera o a les Seychelles, li podria fer el favor, eh! Però només perquè sóc bona persona, perquè ja són ganes de marxar fora!!!


Que tingueu unes bones vacances i no les patiu gaire!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada