dimecres, 21 de setembre del 2011

Dilemes no ètics ni morals

Si espereu que la meva recent infreqüència a l'hora d'escriure al bloc repercuteixi en major qualitat dels pocs articles que escric, aneu errats. Podeu tencar aquesta pestanya (d'internet, no que acluqueu un ull), si teniu coses més importants amb què perdre el temps (com per exemple fer "wohooo" al SimSocial (per cert un dia escriuré sobre aquest joc tant patètic... Feu-m'hi pensar!)). El que passa és que últimament tinc coses més importants en què perdre el temps (això és algo que sempre queda interessant de dir (encara que no sigui veritat)). 

Bé, anem al gra... Avui volia exposar-vos un dilema que fa dies que tinc, que no em deixa dormir a les nits ni tampoc de dia, i que m'angoixa fins a tal punt que hi ha dies en que no puc pensar en res més... Al loro, que ve el dilema!!!

DIVENDRES QUE VE NO SÉ SI ANAR AL CONCERT DE GOSSOS A BARCELONA!!!!!!

És estrany no tenir ganes de veure el teu grup preferit. Bé, de fet de ganes sí que en tinc, i moltes!!! Però és que un concert de festa major sempre és un pal (ja queden lluny aquells anys en que qualsevol lloc anava bé si els Gossos hi eren!). Cada vegada sóc més amant dels concerts de pagament: tot i que aparentment no hi ha relació, l'experiència em diu que si pagues gaudeixes més del concert. I no pels diners invertits, sinó perquè normalment solen ser concerts menys massificats, amb un tracte més directe entre artista i públic i això acostuma a fer que les coses flueixin millor. Els concerts de festa major (i més si són gratuïts), s'omplen de gent amb poques ganes d'escoltar música i moltes ganes de beure alcohol. Potser tot plegat canviaria si el concert fos a les 5 de la tarda. Potser llavors hi haurien pares que hi durien els seus fills perquè n'estan farts d'aguantar-los a casa, i llavors els hauriem d'aguantar entre tots. Potser no és tant bona idea... Sigui com sigui, totes aquestes objeccions em serien supèrflues tinguent en compte que fa 2 mesos i mig que no veig al meu grup preferit. Però és que el proper concert de Gossos és important... En celebraré 50, i vull que sigui especial. I tots aquests motius exposats més amunt em semblen prous motius per esperar a veure'ls algun altre dia que fagin un concert més digne. A favor, que l'endemà del concert, farà 7 anys  que els vaig veure per primera vegada. No ho quadrem, però casi casi, i ja se sap que a mi m'agrada que les dates quadrin, queda tot molt més bonic.

Ja ho veieu gran dilema no ètic ni moral.
Poca feina.

2 comentaris:

  1. Estava llegint el teu article mentre escoltava en santi parlant del mateix, de la franja horària dels bolos! ja ja ja m'ha fet gràcia!!!!!!!!!!!!! Ahir vaig anar a veure un concert familiar de l'anna roig i l'obra de ton chien, i si els nens s'ho van passar bé, les mares no paraven de moure's per controlar els seus, d antonia font també era familiar però les valles no hi ajudaven... un petonarro i vaig a continuar llegint!

    ResponElimina